Stoffeerderij en meubelzaak A.M.A. Leijtens in Waalwijk levert een compleet programma aan meubelen, tapijten en gordijnen. Met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring garanderen wij u hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en uiteraard een deskundig advies.

BANKSTELLEN & FAUTEUILS

De belangrijkste eigenschap van een zetel is allereerst dat deze goed zit. Daarnaast is het uiteraard ook van belang dat deze goed in uw interieur past. Ieder heeft echter zijn eigen smaak en dus ook een ander interieur. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan bankstellen en fauteuils en heeft u bij ons  keuze uit meer dan 1500 meubelstoffen zodat wij altijd aan ieder zijn specifieke wensen kunnen voldoen. Onze lederen bankstellen bestaan uit 1e kwaliteit rundleder welke zijn gelooid volgens oude ambacht. Wij garanderen u dus een onverslijtbaar zitmeubel!

TAFELS, KASTEN & STOELEN

Uw meubels bepalen de sfeer in uw woon- en slaapkamer daarom is het van belang dat uw meubels naast praktisch ook vooral mooi zijn. Wij bieden een prachtige collectie van teak meubelen welke met grote zorg is samengesteld. Al onze meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen voor jarenlang woonplezier zorgen. De weegegeven artikelen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Bezoekt u rustig eens onze showroom voor een overzicht van al onze modellen.

RAAMBEKLEDING

Het is belangrijk dat uw woon- of slaapkamer vooral warmte en sfeer uitademt. De juiste raambekleding is dé manier om dit te realiseren. Voor elk interieur bieden wij u een passende en zeer  betaalbare raambekleding van uitstekende kwaliteit. Onze collectie  uit inbetweens, vitrage, rol- en overgordijnen. Daarnaast heeft u keuze uit een ruim assortiment van stoffen. Al onze gordijnen worden gratis  opgemeten, gemaakt én voor u opgehangen!

VLOEREN

U kunt ook bij ons terecht voor uw vloeren. Wij hebben een grote keuze uit diverse tapijten. Wij stofferen uw trap vanaf slechts 80 euro! Nieuw zijn onze Novilon vloeren welke gratis worden gelegd. Een hoogwaardig vervangend product voor laminaat. Bijzonder geschikt voor mensen met een allergie of een luchtwegen aandoening.

REPARATIES

Heeft u problemen met uw huidige meubels, vloeren of gordijnen? Doet u dan gerust een beroep op ons. Wij zullen uw problemen deskundig oplossen.